Korak po korak

 

Verovatno već imate sliku u glavi kako biste želele da izgledate na svom venčanju. Ili bar znate šta ne želite – to je sasvim dovoljno.

paravan

Naš savet je da započnete potragu na vreme. Tako ćete imati veću mogućnost izbora i bićete rasterećene.

Na zakazanu probu povedite osobu, odnosno osobe čije vam mišljenje znači. Budite otvorenog uma. Isprobajte različite krojeve i stilove. Igrajte se. Ako ste neodlučne, pustite da se slegnu utisci, pa se vratite na još jednu probu.

Mali nagoveštaj – znaćete da ste je pronašle kada se vidite u ogledalu i kažete „Da, to sam ja.“
Izgled ćemo upotpuniti detaljima u skladu sa vašim senzibilitetom.

rezervisanoRezervacija se vrši plaćanjem 30% od cene iznajmljivanja haljine za koju ste se odlučile.
Ukoliko se u međuvremenu predomislite, možete zameniti haljinu koju ste rezervisale za neku drugu iz salona.

Korekcije su u manjoj ili većoj meri uvek potrebne. Vrše se neposredno pred venčanje jer se vaše mere usled uzbuđenja ili trudnoće mogu promeniti u tom periodu. Pozvaćemo vas 10-14 dana pre venčanja i zakazati korekciju u terminu koji vam odgovara. Obavezno ponesite cipele koje ćete nositi na venčanju (ili bilo koje cipele iste visine) zbog podešavanja dužine haljine, kao i grudnjak, koji ćemo učvrstiti u gornji deo haljine.

korekcija

Nakon toga sledi još jedna proba i na licu mesta se rade dodatne korekcije kako bi vam haljina savršeno pristajala. Zatim se šalje na čišćenje i pakuje sa detaljima koje ste izabrale.

 

Preuzimanje i vraćanje haljine se vrši po dogovoru, u zavisnosti od vaših planova.

 

Čišćenje haljine pre i posle nošenja je naš zadatak. Ipak, ukoliko se desi da vam se crno vino prolije po haljini, ne bi bilo loše da prelijete fleku belim vinom. Takođe bismo vas zamolili da izbegavate upotrebu bronzera jer je jako teško, ponekad i nemoguće skinuti tragove sa haljine. U slučaju oštećenja ništa ne preduzimajte same. Bez ustručavanja nam pokažite šta se desilo kada budete vraćale haljinu, kako bismo je vratili u prvobitno stanje. Mislite na devojke koje će nakon vas nositi tu haljinu.

 

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju,

logotip alhemija